Zastępcze forum

brak

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2008-06-01 14:00:54

Shak

Nowy użytkownik

Punktów :   

Prośba o nowy dział

Biorąc pod uwagę tymczasowy/zastępczy charakter forum, myślę że spokojnie możemy ograniczyć się do już istniejących działów. Zobaczymy jak będzie rozwijać sie forum - jeśli zajdzie taka potrzeba można stworzyć nowy dział i przenieśc do niego dany wątek.
Może warto byłoby napisać do Jatzoo, by umieścił info o forum na swojej stronce - nie każdy pewnie zajrzał do 'księgi gości'.
BTW. Zastanawiające jest kto próbował sie włamać i w jakim celu.

Przepraszam, ze pisze to w dziale "inne gry" ale nie zmieściłem się w chatboxie Proponuję zatem dział "Bar Royal", który byłby odpowiednikiem "Hyde Parku"

Dzięki Driver134, za założenie forum! Miejmy nadzieję, że nasza społeczność dzięki temu się nie rozsypie!

Ostatnio edytowany przez Shak (2008-06-01 14:04:26)

#2 2008-06-01 14:38:25

Driver134

Administrator

Punktów :   

Re: Prośba o nowy dział

Zrobione
co do włamania to wiem tyle co napisał do mnie Jatzoo cytat "Szansa jest duża - jednak nie mogę powiedzieć kiedy dokładnie znów ruszy.
W chwili obecnej całkowity brak czasu uniemożliwia mi poważne zajęcie
się tym tematem :-("
nie pytałem w jaki sposób i po co się włamywano aczkolwiek mam pewną teorie

#3 2008-06-02 13:11:46

Shak

Nowy użytkownik

Punktów :   

Wiem, że cierpliwość jest najważniejszą cechą podwodniaka, ale pustawo tutaj. Liczyłem na szersze zainteresowanie inicjatywą

Driver134 napisał:

nie pytałem w jaki sposób i po co się włamywano aczkolwiek mam pewną teorie

Intrugujące.. możesz powiedzieć coś więcej?

Edit: Od wczoraj nie mogę połączyć się z SubSim. hmm... coś u mnie nawailiło czy może u nich?

Ostatnio edytowany przez Shak (2008-06-02 13:17:53)

#4 2008-06-02 15:42:09

Driver134

Administrator

Punktów :   

Mogę co prawda nie wiem jak sie włamywano ale mam hipotezę powodu a mianowicie Ubootwaffe było jednym z narzędzi III Rzeszy czyli można powiedzieć że miała jakieś cechy nazistowskie i mogło to nakręcić jakiegoś osobnika do zrobienia wszystkiego aby pozbyć się forum czyli usunięcia propagandy nazistowskiej czy coś w tą deseń dodam jeszcze że ta teoria NIE MA żadnego uzasadnienia tak więc proszę ją traktować raczej jako ciekawostkę niż fakt

co do zainteresowania inicjatywą to jedynie możemy liczyć na to że więcej osób zajrzy do księgi gości na ubootwaffe.pl lub rozesłać linki każdemu z kim mamy kontakt z forum wiesz taki łańcuszek zrobi (sprawdzę dziś listę GG)

mi subsim tez nie działa

#5 2008-06-05 19:52:26

ahacy

Nowy użytkownik

Punktów :   

Witam!
Proponuję dział o u-bootach w TV
Na Planete nadal krąży seria "Bitwy lotnicze II wojny światowej".
W 2-gim odcinku -Bitwa o Atlantyk- prawie cały czas jest o U-Bootach.

Na Kino Polska w czerwcu zapowiadają film "Orzeł"
Pozdrawiam.
P.S.
Pomyślałem, że może napiszę o filmach w Księdze Gości no i dzięki temu tu jestem /dość długo trwało zanim wpadłem na ten pomysł/. Myślę, że inni też mogą mieć tak długie przewody ...myślowe.

#6 2008-06-06 10:47:13

Driver134

Administrator

Punktów :   

Nowy dział powstał
ps. miło widzieć nowego człowieka na forum oby więcej nas było

#7 2008-06-07 07:15:20

ahacy

Nowy użytkownik

Punktów :   

Dzięki za dział.
Nie jestem biegły w sprawie U-Bootów ale chętnie przeglądałem forum i galerię. Od wielu lat wyczekiwałem na coś o okrętach w TV.
Myślę, że można by poprosić Jatzoo by powiadomił wszystkich starszych stopniem by tu zajrzeli lub by udostępnił jakiejś ODPOWIEDZIALNEJ osobie te adresy.
A co z tym forum jak się znów uruchomi na UBootwaffe? Dobrze by było byśmy się nie rozdrabniali. Jestem jeszcze ciekawy co z tamtymi postami? Szkoda takiego archiwum z tyloma cennymi wiadomościami.

#8 2008-06-07 11:30:03

Driver134

Administrator

Punktów :   

ahacy napisał:

Dzięki za dział.
Myślę, że można by poprosić Jatzoo by powiadomił wszystkich starszych stopniem by tu zajrzeli lub by udostępnił jakiejś ODPOWIEDZIALNEJ osobie te adresy.
A co z tym forum jak się znów uruchomi na UBootwaffe? Dobrze by było byśmy się nie rozdrabniali. Jestem jeszcze ciekawy co z tamtymi postami? Szkoda takiego archiwum z tyloma cennymi wiadomościami.

Można tak zrobić
co do tego forum no cuż jak uruchomi sie ubootwaffe.pl to to się zamknie bo założyłem to forum jako awaryjne
a w sprawie zawartości starego forum mam nadzieję że jest nie naruszone

Stopka forum

RSS